Despre noi

Studio Alex

Studioalex înseamnă cazare în regim hotelier de primă clasă, în probabil cel mai frumos oraş din Romania. Situat în nordul Braşovului – cu acces rapid la centrul istoric – studioalex vă conferă liniştea şi confortul unei zone elegante, cu vedere deosebită spre munţi.

Studioalex este gazduit de un ansamblu rezidenţial foarte bine racordat la infrastructură, punându-vă la dispoziţie toate faciliităţile de care aveţi nevoie: acces confortabil la mijloacele de transport urban în comun, dispune de spaţii verzi generoase şi locuri de joacă pentru copii, în plus aveţi la îndemână supermarketuri, centre comerciale dar şi de agrement.

Deoarece studioalex este o afacere de familie, aici vei găsi pe langa rafinament, confort şi curăţenie: implicare 100%, ospitalitate, onestitate şi responspilitate.
Lucrăm direct cu unităţi de cazare personale, ceea ce duce la costuri reduse, implicit la tarife decente pentru clienţii nostrii.

Dorim să oferim clienţilor noştri:

  • o alternativă reală şi fiabilă de cazare în Braşov;
  • tarife de cazare competitive, adaptate şi stabilite în interesul celor care ne sunt oaspeţi;
  • facilităţi suplimentare faţă de cazarea în sistem hotelier: bucatarie complet echipată, maşină de spălat, acces internet wi-fi, controlul temperaturii ambientale, centrăla termică ,etc.;
  • recepţie 24/24 ore 7/7 zile, disponibilitate permanentă şi promptitudine în rezolvarea inconvenienţelor de orice natură, precum şi asistenţa permanentă şi necondiţionată;
  • punerea locaţiilor la dispoziţie la ora de cazare stabilită;

Ştim cât de nepreţuite sunt clipele dumneavoastră, de aceea vom face tot posibilul ca sejururile petrecute la noi să fie de calitate!